En glad mekaniker der står og laver serviceeftersyn på en bil og dens undervogn

Undervognsbehandling

Undervognsbehandling i Fredericia  

Har du brug for hjælp til undervognsbehandling i Fredericia? Så er der god grund til at køre ind forbi os hos Kraft Biler. Her kan du nemlig være sikker på, at arbejdet bliver gjort ordentligt. Vi har mange års erfaring i faget og kan således også vejlede dig, når det kommer til at vælge den bedste type af undervognsbehandling til lige præcis din bil. Undervognsbehandling anbefales til både diesel- og benzinbiler såvel som el- og hybridbiler.   

 

En mekanikers værktøj til en reparation af en bil på et autoværksted

Hvorfor er undervognsbehandling vigtigt?  

Vi tør godt at love, at pengene til en undervognsbehandling er godt givet ud. I Danmark har vi høj luftfugtighed og meget skiftende temperaturer, og det er med til at fremme dannelsen af rust. Særligt vinterhalvåret og dets sne og kulde samt saltning af vejene er hård ved bilerne. Og netop derfor er prisen for vores undervognsbehandling i Fredericia ganske godt givet ud. Derudover kommer, at de fleste biler ikke er produceret til netop det danske klima, og derfor er der god grund til at beskytte dem med en undervognsbehandling. Det gælder også, hvis du har en helt ny bil. Undervognen er svær at komme til og skal desuden skilles ad, for at rustbeskyttelsen på bilen kan blive foretaget alle de nødvendige steder. Derfor bør du sørge for, at en faglært med et godt kendskab til din bilmodel tager hånd om behandlingen.   

En undervognsbehandling er ikke bare med til at forlænge levetiden på bilen, men også dens gensalgsværdi. Prisen på vores undervognsbehandling i Fredericia varierer, alt efter bilens model, alder og tilstand. Rustbehandlinger bør gentages med jævne mellemrum, og typisk vil en genbehandling hvert 3. til 4. år være nok, hvis den udføres ordentligt. Har du en ældre bil, som skal undervognsbehandles for første gang, så vil der typisk være behov for genbehandling efter 1 til 2 år.   

Undervognsbehandling af nye og gamle biler  

Har du netop fået en ny bil, så er der god grund til at få den rustbeskyttet. Biler vil nemlig allerede blive udsat for rustangreb i deres første leveår. Rustbeskyttelse på overflader, der ikke allerede er rustne, holder desuden længere. Er der tale om en ældre bil, så vil undervognsbehandlingen også være godt givet ud, da den forlænger bilens levetid og sikrer, at rusten ikke udvikler sig yderligere. Løbende vedligeholdelse vil som oftest være billigere end reparationer, og det er endnu en god grund til at få lavet undervognsbehandling hos os i Fredericia, så du kan sikre dig bedst muligt mod problemer med rust. 

Lad Kraft Biler i Fredericia stå for din undervognsbehandling  

Hos Kraft Biler kan vi hjælpe med at sørge for, at din bil er grundigt beskyttet mod rust ved tage hånd om undervognsbehandling af både inderskærme, undervogn og hulrum. Vi udfører undervognsbehandlinger på alle bilmærker, uanset mærke og alder, og vi gør det hele året rundt. Undervognsbehandlingen tager typisk 2-3 dage, og skulle du få brug for at få stillet en lånebil til rådighed i mellemtiden, så kan vi også hjælpe med det. 

Priser på undervognsbehandling kan variere meget. Hvis bilen er i ringe stand, vil prisen være højere, og undervognsbehandling af en større bil vil også koste mere, end hvis der er tale om en mindre model. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om prisen på undervognsbehandling af din bil. 

Med mange års erfaring i branchen kan du være sikker på, at din bil er i kompetente hænder hos os. Vil du beskytte din bil bedst muligt mod rust, så kør din bil ind til os hos Kraft Biler for effektiv undervognsbehandling i Fredericia. Du er også velkommen til at ringe til os for at booke en tid.   

En lidt ældre mekaniker står og reparerer en undervogn på en bil på autoværksted i Fredericia