Værksted

Kraft service

Vores værksted beskæftiger femten ansatte, hvoraf de tre er lærlinge. Flere af vores mekanikere har været hos os i mere end 20 år, og kender deres håndværk til UG.

Vi efteruddanner løbende vores mekanikere og har det nyeste udstyr i lifte og målerinstrumenter. Dette betyder, at du altid er sikret den bedste kvalitet, når din bil er på værksted.

Vi yder 3 års garanti på de reparationer vi udfører på vores værksted. ​

Book tid på værksted

Bestil en tid på vores værksted, hurtigt og enkelt. Har du spørgsmål til reparation eller service på din bil kan du sende os en forespørgsel, hvorefter du vil blive kontaktet af vores værkstedschef.

Skadecenter

Vi reparerer alle typer af skader, både små og store. Har du brug for en erstatningsbil mens din bil er på værksted, klarer vi også det.

Hybrid værksted

Vores værksted yder også service og reparation på hybrid- og elbiler.

Kraft All Inclusive

Med vores Kraft All Inclusive koncept har du 100% styr på din biløkonomi. Aftalen indeholder service og reparation på din bil. 

Dækhotel

Med vores dækhotel hjælper vi dig med både skift af dæk og opbevaring af dine sommer/vinterhjul.

Dækmester

Hos Dækmesteren i Fredericia finder du alle de kendte dæk-mærkevarer til faste lave nettopriser. Vi udfører alt i dækservice, autoservice, serviceeftersyn og klargøring til syn på vores veludstyrede autoværksted.