En mekaniker står og reparerer en bil på skadecenter i Fredericia

Værksted

Kvalitetsbevidst automekaniker og autoværksted i Fredericia

Med et team bestående af topprofessionelle og kompetente automekanikere er du og din bil sikret en god behandling. Vi bringer glædeligt din bil tilbage på sporet. Hvad enten det drejer sig om reparation, syn eller sikring af din bil, stiller vi gerne vores autoværksted i Fredericia til rådighed.

Vi vil gerne være dit lokale bilværksted i Fredericia og omegn og uanset hvilke bilproblemer, du er rendt ind i, vil vi gøre vores bedste for at servicere din bil tilbage i topform. Vi hjælper med alt fra reparationer af stenslag til serviceeftersyn og undervognsbehandlinger.

Book tid på værksted

Bestil en tid på vores værksted, hurtigt og enkelt. Har du spørgsmål til reparation eller service på din bil kan du sende os en forespørgsel, hvorefter du vil blive kontaktet af vores værkstedschef.

Skadecenter

Vi reparerer alle typer af skader, både små og store. Har du brug for en erstatningsbil mens din bil er på værksted, klarer vi også det.

Hybrid værksted

Vores værksted yder også service og reparation på hybrid- og elbiler.

Kraft All Inclusive

Med vores Kraft All Inclusive koncept har du 100% styr på din biløkonomi. Aftalen indeholder service og reparation på din bil. 

Dækhotel

Med vores dækhotel hjælper vi dig med både skift af dæk og opbevaring af dine sommer/vinterhjul.

Dækmester

Hos Dækmesteren i Fredericia finder du alle de kendte dæk-mærkevarer til faste lave nettopriser. Vi udfører alt i dækservice, autoservice, serviceeftersyn og klargøring til syn på vores veludstyrede autoværksted.

Mekanikere med fokus på kundetilfredshed

Vores kerneværdier; loyalitet, ordentlighed og kvalitet sikrer, at behandlingen af både dig og din bil altid er i fokus. Kvalitet og service går med andre ord hånd i hånd hos os. Vi vil nemlig gerne være det autoværksted i Fredericia, der har de gladeste og mest tilfredse kunder.

Hvad end dit bilproblem måtte bestå af, vil vores mekanikere gøre deres ypperste for at finde en løsning på det. Skulle du være i tvivl, om vi udbyder den service, du er på udkig efter, er du velkommen til at kontakte os. Ring til os på tlf. 76 20 10 80, send os en e-mail på ea@kraftbiler.dk eller sving forbi autoværkstedet, og få et uforpligtende tilbud på det, du mangler hjælp til.

Det kan vi tilbyde på vores værksted i Fredericia

Vores mekanikere er dygtige fagfolk med uddannelsen såvel som erfaringen i orden. Vi kan derfor håndtere alle slags bilrelaterede problemer. Dette tæller bl.a.:

Overvejer du at sælge din bil, så kan du hos os få et bud på, hvad den er værd. Du skal blot oplyse nummerpladen for at få en bilvurdering. Du er også velkommen til at besøge os, hvis du vil have en helt nøjagtig vurdering af, hvad du kan få for din bil.

Skulle du have brug for noget, der ikke figurerer på listen, betyder det ikke, at vi ikke er i stand til at ordne det. Tag endelig fat i os, så giver vi gerne en professionel vurdering af problemet og finder frem til den bedste løsning for dig.

Spørgsmål til autoværkstedet i Fredericia

Har du spørgsmål til en af vores ydelser, vores åbningstider eller noget helt tredje, kan du komme i kontakt med os både på telefon og via e-mail. Du finder alle informationerne på vores kontaktside. Derudover er du også altid velkommen til at besøge os i bilværkstedet på Navervej i Fredericia.