En kvinde der står med en blog og laver klargøring til syn på en bil

Klargøring til syn

Klargøring til syn

Er din bil indkaldt til syn? Hos Kraft Biler i Fredericia står vi klar til at hjælpe dig med at klargøre din bil til den store synsgennemgang. Investeringen i klargøring til syn viser sig ofte at være en klog beslutning og godt givet ud. Ved at sikre at din bil er i perfekt stand inden synet, kan du undgå unødvendige omsyn og de tilhørende ekstra udgifter.

Synsklargøring – vi har styr på den

Når du vælger Kraft Biler til klargøring til syn, kan du stole på, at vi går bilen grundigt igennem. Hvis der er behov for reparationer eller udskiftninger, giver vi dig en uforpligtende pris på stedet. Og det bliver selvfølgelig vendt med dig, inden vi går i gang med at udbedre eventuelle fejl og mangler.

Din bil skal til syn første gang, når den fylder 4 år. Herefter vil den blive indkaldt hvert andet år. Trafikstyrelsen vil sørge for at kontakte dig otte uger før, du skal til syn. Herefter kan du med fordel booke en tid til en synsklargøring hos os. Det handler om at være på forskud.

En mekaniker står foran en hvid bil med en skruenøgle i hånden, klar til at lave synsklargøring
Mekaniker laver klargøring til syn. Skruenøgle i hånden og bøjet over en åben kølerhjelm

Forbered din bil til synet - gør det selv med disse tips

Vi anbefaler altid at overlade klargøring af din bil til syn til professionelle. Men der også en række ting, du selv kan tjekke igennem, inden du kører din bil ind forbi os hos Kraft Biler. Disse simple kontroller kan ikke kun hjælpe dig med at spare tid, men også sikre, at din bil er i bedst mulig form inden synet. Her er nogle trin, du kan følge:

1: Tjek din bils lygter:

At lygterne på bilen fungerer optimalt, er afgørende for din egen og andres sikkerhed under kørslen, og heldigvis er det nemt selv at tjekke. Gå rundt om din bil og kontroller, om alle lygter fungerer korrekt. Dette inkluderer forlygter, baglygter, tågelygter, stoplys og blinklys. Du kan også se efter, om lygteglassene er intakte og ikke har mærker efter eksempelvis stenslag.

2: Undersøg dine dæk:

Dæk er en central del af synskontrollen. Tjek slidbanemønsteret på dine dæk ved at måle dybden på mønsteret. Hvis mønsteret er slidt ned til et niveau under det lovlige minimum, kan det medføre en afvisning ved synet. Udskiftning af dæk kan være nødvendigt for at opnå synsgodkendelse. Sørg også for, at dækkene er korrekt oppustede, da dette påvirker køreegenskaberne og brændstofeffektiviteten.

3: Inspicer af forruden:

Tag også gerne et grundigt kig på forruden på din bil. Den skal være fri for klistermærker, og der må ikke være stenslag inden for synsfeltet. Derudover er det vigtigt at kontrollere, om viskerne fungerer korrekt, og om sprinklervæsken er fyldt op. En klar og ren forrude er afgørende for god synssikkerhed.

Selvom disse trin kan hjælpe med at forberede din bil til synet, skal du huske, at professionel hjælp fra Kraft Biler altid er tilgængelig. Vores eksperter er klar til at sikre, at din bil er i perfekt stand og klar til synet. Vi står til din rådighed og sørger for, at din bil opnår synsgodkendelse uden besvær.

Skal vi hjælpe dig at gøre din bil klar til syn?

Hvis du vil vide mere om synsklargøring af din bil eller er nysgerrig på prisen for klargøring til syn, så er du velkommen til at kontakte os. Vi byder dig også gerne velkommen på vores værksteder i Horsens og Fredericia, som du kan booke tid til her.

Sed ut perspiciatis

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?