En mekaniker står og laver service på en hybridbil. Kølerhjelmen er åben og han står ved en skærm

Hybrid værksted

Hybrid værksted

På vores værksted i Fredericia tilbyder vi også service og reparation på hybrid- og elbiler. Vores mekanikere bliver løbende uddannet indenfor hybridteknik og er certificeret i at arbejde med netop denne type biler. Teknologien indenfor hybrid og el er i en rivende udvikling og kræver specielt udstyr, som vi altid er opdateret på. Når du får serviceret din hybridbil hos os, bliver det naturligvis opdateret i den digitale servicebog. 

 

Mekaniker og hans kollega der laver service på en hybridbil. Sorte arbejdshandsker. Åben kølehjelm.

Kompetent service og reparation af hybridbiler 

Hos Kraft Biler kan vi varetage løbende service på din bil, og hvis uheldet er ude, kan vi også tage hånd om reparationer på din hybridbil. Vi yder professionel og hurtig hybridservice og -reparation – hver gang.  

Vores mekanikere bliver løbende sendt på videreuddannelse i hybridteknologi, så du er sikker på at få den bedste og mest kompetente service, når du besøger vores hybridværksted. Du kan med andre ord trygt overlade service på din hybridbil til os.  

Vi ved alt om, at el- og hybridbiler skal behandles med respekt, og vi har indgående erfaring med service på hybridbiler. Vi udfører arbejdet efter alle forskrifter, og du bevarer fabriksgarantien, når du får lavet service på din hybridbil hos os. Prisen på hybridservice afhænger både af mærke, model, alder og hvilken form for service, der er tale om. Det samme gælder for priser på reparationer af hybridbiler. Du er velkommen til at ringe til os og få et uforpligtende tilbud på reparation og service på din hybridbil. 

Hvor ofte skal min hybridbil have service? 

En hybridbil bør typisk køres til service med samme interval som en tilsvarende diesel- eller benzinbil. Det skyldes, at el-motoren på en hybridbil stadig har olie og ligner motoren på en almindelig bil. Dog vil det anbefalede interval også afhænge af bilens model og mærke. Den elektriske del af bilen kræver kun et minimum af service, mens den motordrevne del på bilen kræver olieskift, skift af filter og lignende. Du kan finde serviceintervallet for lige præcis din hybridbil i servicebogen, og du er også velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre vores anbefaling.  

I den periode, hvor der er garanti på din hybridbil, er det selvfølgelig særligt vigtigt, at du overholder intervallerne for serviceeftersyn, da det er med til at opretholde garantien. Men også efter udløb er der god grund til at køre din bil forbi service med jævne mellemrum. Læs mere om det nedenfor.  

Hvorfor få foretaget service på min bil? 

Som bekendt er det typisk billigere at forebygge end at helbrede, og det gælder også for din hybridbil. Ved at få foretaget service på din hybridbil med jævne mellemrum kan eventuelle reparationer blive taget i opløbet, inden de udvikler sig at blive mere omfattende og dermed også dyrere.  

Hvis du ejer en hybridbil, så har du måske oplevet, at du ikke kan få serviceret din bil alle steder. Men hos Kraft Biler står vi klar til at tage hånd om både reparation og service på hybridbiler, og du kan være sikker på, at din bil er i kompetente hænder hos os. Vi kan også tilbyde at stå for undervognsbehandling på din hybridbil. Har du spørgsmål til service på din hybridbil, så er du velkommen til at kontakte os.  

En medarbejder/mekaniker sidder på autoværksted i Fredericia og snakker i telefon til en kunde

Book tid til service af din hybridbil i dag