Mekaniker som står i et skadecenter og reparerer en bil med en skruetrækker

Skadecenter

Skadecenter 

Hos Kraft Biler har vi indgående erfaring med reparation af biler, og mekanikerne på vores skadecenter står klar til også at hjælpe dig. Vi samarbejder med landets førende forsikringsselskaber, og vi hjælper dig gerne igennem hele processen, lige fra taksering og skadesbehandling til udbedring af skaden.  

Vi ved alt om, hvor ubelejligt det er at få en skade på sin bil. Heldigvis kan du altid få hjælp på vores værksteder i Horsens eller Fredericia. Vi gør nemlig vores for, at det er så nemt som muligt at få udbedret bilskaden hos os, så du snart er godt kørende igen. Får du en akut skade på din bil, så gør vi selvfølgelig også vores for at udbedre den hurtigst muligt, så du ikke skal undvære din bil længere end højst nødvendigt. 

 

En mekaniker står og reparerer en bil på skadecenter i Fredericia

Vi tager hånd om små og store skader på din bil 

Uanset om der er tale om en mindre bule eller en større skade, så står vi klar til at tage hånd om den. Vi sørger for at klare arbejdet på kortest mulig tid, så du snart er godt kørende igen. Hvis du skulle få brug for en erstatningsbil, mens vi tager hånd om din bils skade på vores skadecenter, så stiller vi gerne sådan en til rådighed.  

På vores skadecenter er vi et team af topprofessionelle og kompetente automekanikere, og det er din garanti for et godt og veludført resultat. Kvalitet og service går altid hånd i hånd, for glade og tilfredse kunder er alfa og omega for os. For at værne om sikkerheden er det vigtigt, at din bil bliver repareret efter de nyeste forskrifter, for der stilles fortsat større og større krav til reparationerne. Og det kan du være sikker på, at der er styr på hos os. 

Alle bilmærker er velkomne på vores skadecenter. Vil du komme eventuelle skader i forkøbet, så kan vi også tilbyde at foretage service på din bil.  

Kig forbi dit lokale skadecenter 

Du er altid velkommen til at komme forbi vores skadecenter. Så tager vi et kig på skaden og giver dig en pris på udførslen af arbejdet. Når vi udbedrer skader på din bil, så kan du være sikker på, at den efterfølgende er i sikkerhedsmæssig korrekt stand.  

Valget er udelukkende dit, når det kommer til valg af mekaniker til udbedring af din bilskade. Vi vil gøre vores for, at du ikke fortryder dit valg, hvis du kører forbi vores skadecenter, næste gang du får en skade på din bil. 

Fordele ved at vælge Kraft Bilers skadecenter: 

  • Gratis lånebil 
  • Hjælp til taksering 
  • Skadesbehandling 
  • 3 års garanti på reparation af skader 
  • Nyvasket bil ved afhentning 

Hvis du skulle have spørgsmål til os, så er du velkommen til at sende os en forespørgsel, så sørger vores værkstedschef for at kontakte dig.  

Der er sket en skade på en bil og derfor står mekanikeren og reparerer kølerhjelmen i skadescenteret

Book tid til et serviceeftersyn!

Sed ut perspiciatis

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?