En mekaniker der står og ordner et dæk klar til et dækhotel i Fredericia

Dækhotel

Opbevar dine dæk på dækhotel i Fredericia

På vores dækhotel i Fredericia kan vi hjælpe dig med både opbevaring af dæk, samt skift til og fra dine sommer- og vinterdæk hver sæson.

For kun 499 kr. pr. sæson kan du få skiftet dæk 2 gange om året, samt opbevaring af de ubrugte sæt resten af tiden. For at gøre det nemmere for dig om hvornår det er tid, sender vi også automatiske reminders, så du kan få booket en tid til dækskifte. Dertil kommer fakturaen automatisk hver gang det er tid til at forny abonnementet.

 

Vi skal nok passe på dine dæk i Fredericia

Med et abonnement på dækhotellet i Fredericia får du og dine dæk en lang række fordele, som både gør det nemt for dig, men også giver dine dæk de bedste betingelser for at holde i lang tid. Vi har de optimale betingelser for at forlænge dine dæks levetid! Inkluderet i abonnementet hos Kraft Biler får du følgende på vores dækhotel og værksted:

Dine fordele ved et abonnement til vores dækhotel:

  • Skift af sommer/vinterhjul.
  • Alle dæk og fælge kontrolleres for fejl inden de opbevares.
  • Montering og afbalancering.
  • Kontrol af dæktryk.
  • Kodning af dæk sensor.
  • Alle hjul opbevares under korrekte forhold.
  • Kontrol og overvågning af dækmønstre.

Vi tilbyder også hjælp til olieskift, reparation af stenslag og meget mere. Få det fulde overblik her.

Dækopbevaring kan forlænge levetiden på dine dæk

Korrekt dækopbevaring er essentiel, hvis du gerne vil bibeholde sikkerheden på vejen. Dæk, som ikke er opbevaret korrekt, har en risiko for at gå hurtigere i stykker og er mere tilbøjelige til at blive slidt end korrekt opbevarede dæk. Statistikkerne taler sit tydelige sprog. Dæk som er blevet opbevaret i omskiftelige temperaturer og fugtighed har en tendens til at gå hurtigere i stykker. Dine dækspor forsvinder hurtigere, hvilket ender med, at du skal have skiftet din dæk oftere.

Dækhotel er en god investering for både din pengepung på den lange bane, samt for miljøet. Desto mere vi kan passe på vores dæk, desto sjældnere skal vi udskifte dem med nye. Det kan både miljøet og kontoen lide. Derudover kan du også gøre en masse selv inden du lægger dine dæk i opbevaring. Først og fremmest skal dine dæk være rengjort, så de ikke hænger med en masse skidt og snavs hen over sæsonen. Dertil skal du sørge for at dæktrykket er kontrolleret og at dækket ikke er fladt. Et pumpet dæk holder nemlig formen under opbevaring, så du ikke risikerer at få flade pletter. Til slut er det også en god ide at tjekke dækket for skader og slid, så du ikke opbevarer et sæt dæk på dækhotellet, som alligevel ikke kan bruges næste sæson.

Tag kontakt til vores værksted i dag og hør mere omkring hvordan vores dækhotel fungerer og hvad det kræver af dig. Vi står klar til at tage imod både dig og dine dæk.

Hos Kraft Biler kan vi klare det hele

Ud over dækhotel, opbevaring og skift af dæk, så har vi hos Kraft Biler også en lang række services, som hjælper dig i dagligdagen med bilen. Vi er et one-stop for alle de små ting, som skal vedligeholdes løbende på ens bil. Hvis uheldet også skulle være ude, så står vores værksted også klar til at hjælpe dig på vejen igen. Blandt vores services finder du bl.a. følgende:

Uanset hvad du har brug for, så står der en mekaniker klar til at tage imod dig på værkstedet. Du kan få det fulde overblik over hvad vores værksted kan klare på vores værkstedsside.

Sed ut perspiciatis

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?