Banner13

Reparation af stenslag

Reparation af stenslag i Fredericia

Stenslag kommer i mange former og størrelser og kan være resultatet af flere forskellige mindre genstande, der har ramt din rude. Det sker oftest i forbindelse med, at en forankørende bil ved et uheld ”smutter” stenen op på din rude.

De fleste bilister oplever før eller siden at skulle have repareret et stenslag i forruden eller en af de andre ruder. Er uheldet ude, er det vigtigt, at der bliver taget hånd om det hurtigst muligt. En hurtig reparation af dit stenslag kan være medvirkende til, at ruden ikke lider større skade. En lille revne kan nemlig, inden du ser dig om, udvikle sig til en decideret flænge eller sprække i ruden. Dette kan i slemme tilfælde påvirke dit udsyn og i værste fald føre til, at ruden splintrer.

Det skal du gøre, når du får et stenslag

Går der for lang tid, inden du får bestilt tid til reparation af dit stenslag, kan det udvikle sig til store revner og flænger. Sker det, kan skaden ikke længere kategoriseres som et stenslag, og vi vil ikke længere kunne lappe det. I sådanne tilfælde vil det være nødvendigt med et rudeskift i stedet. En prompte tidsbestilling til reparation af stenslaget er med andre ord en ganske god investering.

Har du ikke mulighed for at sende din bil direkte til stenslagsreparation, er der dog midlertidige hjælpemidler, der kan tages i brug. Et rudeplaster kan påsættes stenslaget, så der ikke kommer skidt eller snavs i. Har man ikke et rudeplaster liggende, kan man påsætte et stykke tape eller et lille klistermærke.

Det er vigtigt, at hullet bliver lukket til. Bliver det ikke det, risikerer du, at snavs, vand eller sågar nattefrost vil optrappe hullet.

Reparation af stenslag – sådan foregår det

En reparation af stenslag foregår ved hjælp af speciallim, som nænsomt påfyldes det lille hul i ruden. Limen vil herefter størkne og hærde. Gøres dette rigtigt, kan man næsten ikke se, der har været et stenslag.

Der kan være tilfælde, hvor ruden vil have et lille ar efter ”operationen”, men dette vil ikke genere dit udsyn.

Sidder stenslaget for tæt på kanten af ruden, eller har du allerede tidligere haft for mange stenslag, kan det være nødvendigt at skifte ruden.

Har du spørgsmål til reparation af stenslag?

Er du i tvivl om, hvorledes du har brug for en stenslagsreparation eller et rudeskift, er du altid velkommen til at kigge forbi vores autoværksted i Fredericia. Så tager vi et hurtigt kig og giver et uforpligtende tilbud på reparationen.

Sed ut perspiciatis

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?