gazelle.jpg

Full speed on new used car sales

Bilbranchen mærker generelt optimisme. Bilsalget har i 2015 kørt i højeste gear. For Kraft Biler har året tilmed budt på hele tre Gazelle-priser.

Mundvigene vender opad. Både hos danskerne generelt og hos erhvervslivet – og dermed hos bilhandlerne. For Kraft Biler har det mere positive og optimistiske syn på økonomien kunnet mærkes. Det fortæller medejer Jon Slot Hansen.

 

-Vi har solgt 1600 biler, så det har været et rigtig positivt og travlt år, siger han.

 

Det er især familiebiler og pendlerbiler, der er stor efterspørgsel på. Det er typisk 1 til 3 år gamle biler i prisklassen 100-300.000 kroner, som kunderne efterspørger, fortæller Jon Slot Hansen.

 

Eksempelvis er der relativ stor interesse for tre år gamle Mercedes’er, som er frikørt som taxier. Det er solide biler, spækfyldt med udstyr.

Og dertil kommer, at eksempelvis byggebranchen har travlt igen. Det betyder stor interesse fra håndværkernes side efter firmabiler. Også det gode og milde vejr har gavnet den proces, da tagdækkere har kunnet arbejde på tagene og entreprenørerne har kunnet komme i jorden i en længere periode end forventet før vinteren satte ind.


-Folk er generelt positive igen, siger Jacob Givskov Nielsen.


Tre hæderspriser

Det samme kan siges om Kraft Biler, hvor det positive i 2015 medførte anerkendelse i form af hele tre Gazelle-priser. Dels til Kraft Biler, dels til Kraft Biler Erhverv og dels til Kraft Biler Horsens.


Gazelle-priser uddeles til virksomheder, som er i god og positiv vækst over en tre-årig periode.


Der til kan også lægges, at Kraft Service efter at have eksisteret i mindre end to år har utrolig travlt. Værkstedet er blevet meget vel modtaget, og det har nu senest ført til ansættelsen af den første lærling.


De 1600 biler, som Kraft Biler har solgt i 2015, svarer til mere end fire solgte biler om dagen, og de positive toner stemmer overens med den landsdækkende tendens på markedet for nyere brugte biler. Alt i alt er der i 2015 solgt omkring 540.000 brugte biler og mere end 207.000 nye biler.


Kraft Biler beskæftiger i alt 25 medarbejdere. Hovedafdelingen ligger ved afkørsel 59 i Fredericia, mens Horsens-afdelingen ligger ved Vejle-vej i Horsens’ sydlige del.

SOCIAL MEDIA