lift.jpg

No stand still for Kraft Service lifts

Flere og flere firmaer vælger at indgå firmaaftaler om servicering af firmabil-flåden hos Kraft Service.

Flere og flere firmaer vælger at indgå firmaaftaler om servicering af firmabil-flåden hos Kraft Service.

 

Erhvervslivet mærker den økonomiske optimisme, der igen spirer. Det betyder flere ordrer og flere opgaver, og det betyder et større behov for biler, der aldrig laver bøvl. Derfor får flere og flere firmaer nu serviceret deres firmabiler hos Kraft Service.

Det fortæller værkfører Erik Andersen fra Kraft Service.

-Flere virksomheder har indgået firmaaftaler, fordi de har brug for, at deres biler er kørende hele tiden, siger han.

Det gælder både VVS-firmaer, køreskole og en lang række andre virksomheder med et stort behov for altid funktionsduelige biler. Størsteparten er fra lokalområdet.

En del af aftalen er eksempelvis også muligheden for at låne en erstatningsbil, mens firmabilen er på liften. Dermed undgår firmaet at skulle trække hele arbejdsdage ud af kalenderen til værkstedsbesøg med de nødvendige firmabiler.

Firmaaftalerne fylder godt ud på liftene sammen med den stadig stigende tilgang af private kunder, hvor flere og flere er faste kunder, der vender tilbage efter at have købt bilen hos Kraft Biler og dermed kender bilhuset indgående.

-Vi har nogle af byens førende specialister på snart sagt alle typer biler, fortæller Erik Andersen.

Det gælder både VW, BMW, Audi, Hyundai, Ford, Mazda, Peugeot, Citroen, Toyota og Mercedes.

En af de ting, som for øjeblikket presser sig på for både private og erhvervsliv, er fastmontering af nummerplader. Fra den 15. november skal nummerpladerne være skruet fast. Det koster kun 99 kroner at få nummerpladerne skruet fast hos Kraft Service.

Kraft Service er en del af Kraft Biler og blev etableret for ca. halvandet år siden. Værkstedet beskæftiger nu ti mand. Kraft Biler har til huse på Navervej lige ved afkørsel 59 i Fredericia. Værkstedet kan servicere mere end 4000 biler årligt.

SOCIAL MEDIA