Kraft Cars Commerce

Kraft Biler Erhverv ser det som vores fornemste opgave at opfylde erhvervslivets ønsker.Vi forener det professionelle med det uhøjtidelige, hvad enten vi handler med nye eller brugte biler.
Gennem årene har vi opbygget stor erfaring I forskellige branchers behov og forskellige biltypers egenskaber. Det gør os I stand til at være eksperten med det samlede overblik og dermed give den bedste rådgivning.
Et godt netværk af samarbejdspartnere I og uden for auto•total, synes vi, er vigtigt. Derfor kan vi også levere indretning, udstyr og bilpleje. Alt det sikrer jer tid og overskud til den daglige drift og udvikling af jeres virksomhed.
Tæt kontakt giver resultater, så vi er altid klar til møde hos jer eller hos os.
Kraft biler erhverv finder du I vores fredericia-afdeling. Du træffer os på telefon 76208040.

Gulpladebiler til private

Hos kraft biler har vi altid et stort udvalg af gulpladebiler til private - kig forbi, eller kontakt os via mail eller telefon.

Gulpladebiler til erhverv

Hos kraft biler erhverv a/s er det vores fornemmeste opgave at hjælpe jer og jeres virksomhed med at træffe det rigtige valg, hvad bil angår. Med vores ekspertise og erfaring gennem årene I branchen, har vi de nyeste ideer og opdaterede viden om, hvilke krav man kan stille til sin nye bil. Grænserne flytter sig hele tiden, og der findes nye muligheder for indretning, opbygning af biler med mere.
Vi ser hver en bilhandel, som starten på et nyt samarbejde, og for os er det vigtigt, at bilen er klar til tiden som aftalt, da vi ved, hvor vigtigt det er for dig. Bilerne bliver leveret ny-servicerede, og vi går ikke på kompromis med klargøringen.
Du træffer os på telefon 76208040.


Auto•total – storcenteret for bilejere - har alt til bilens pleje.


SOCIALE MEDIER